Veel gestelde vragen

 • Vraag: Ik denk dat ik wel aardig de weg weet in Office, is het mogelijk om dat te testen?
 • Ja dat kan.

  Er zijn twee methodes.

  Een ervan gaat uit van klassikale training. We kunnen je van te voren een assessment laten doen. De assessment geeft een goed beeld wat je allemaal al weet. De trainer past zijn programma daar op aan. Als de training groepsgewijs wordt gevolgd dan kan het voor komen dat er toch een, voor jou, bekend onderwerp voorbij komt. Een andere cursist uit de groep heeft dan die kennis nog niet.

  De ander van e-Learning. In de e-Learning zitten een of meer assessments die je van te voren kunt doen. Dat geeft net zo'n beeld als bij het klassikale systeem maar in dit geval bepaal je zelf wat je bestudeert. Omdat alle stof wel in de e-Learning zit heb je de keus om dit alsnog te doorlopen.

  Voor meer informatie neem contact op met 06 10252660 of via het contactformulier

 • Vraag: Ik wil een groep medewerkers opleiden. Kan dat bij ons op kantoor?
 • Ja maar dat hangt wel van een aantal factoren af.

  Een belangrijke factor is ruimte. Er moet een ruimte beschikbaar zijn met de faciliteiten en groot genoeg om de training te kunnen geven en volgen. Wij kunnen voor een beamer, whiteboard en flipover zorgen als je die niet hebt. 

  Daarnaast is vaak een goede internet verbinding noodzakelijk.

  Afhankelijk van de training moeten de medewerkers de beschikking hebben over PC's of laptops. Uiteraard kunnen wij die ook regelen.

  Voor meer informatie neem contact op met 06 10252660 of via het contactformulier

 • Vraag: Ik wil geen klassikale training volgen maar wel ondersteuning, kan dat?
 • Ja dat kan.

  Daar hebben we zelfs verschillende oplossingen voor.

  Je kunt bijvoorbeeld e-Learning volgen. Je studeert dan in jouw tempo en als je vragen hebt kun je die via de e-Learning pagina stellen aan een vakkundige trainer. Je krijgt dan vaak direct maar in ieder geval binnen 24 uur een antwoordt.

  Als je geen gebruik wilt maken van e-Learning maar bijvoorbeeld gebruikt maakt van Self Study Guides kun je ondersteuning krijgen van een van onze trainers. Dat kan via mail, via videosessies of de trainer komt bij je langs om je te helpen. Hoe e.e.a. wordt uitgevoerd hangt af van jouw wensen en budget.

  Voor meer informatie neem contact op met 06 10252660 of via het contactformulier

 • Vraag: Moet ik Office op mijn PC hebben om e-Learning te kunnen volgen?
 • Niet persee.

  Je kunt Office e-Learning volledig in de cloud volgen. De voorbeelden en opdrachten worden dan in een virtuele omgeving uitgevoerd.

  Dit is vooral handig als je al wel wilt weten hoe e.e.a. in elkaar zit maar het betreffende Office pakket nog niet hebt aangeschaft.

  Als je de opdrachten "live" wilt uitvoeren dan moet het Office pakket in de versie waarin je studeert ook beschikbaar zijn.

  Voor meer informatie neem contact op met 06 10252660 of via het contactformulier

 • Vraag: Zijn er ook klassikale opleidingen?
 • Ja zeker... bij DsysIT kun je ook klassikale trainingen volgen.

  Dsys IT levert klassikale trainingen door heel Nederland voor onder andere Microsoft Office en technische trainingen, VmWare, Citrix en Cisco.

  Voor meer informatie neem contact op met 06 10252660 of via het contactformulier