Van gedachte tot examen

Microsoft partner logoDe IT training provider voor midden Nederland, waar de klant nog echt klant is.Service gericht, persoonlijk, kwaliteit. Bij Dsys IT vindt u meer dan 1000 trainingen, opleidingen en cursussen. Daarnaast de examens en certificeringen van uiteenlopende aanbieders. Hieronder een kleine greep.

 

  • Eindgebruikerstrainingen
  • Netwerk- / Systeembeheer
  • Software Development
  • Database
  • Softskill trainingen
  • Publishing & Design

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-10252660 of mailen naar info@dsysit.nl


MTA_Skills_Development_Roadmap.jpgMTA Certificering.

Wil je instromen in de IT? Heb je niet de juiste achtergrond maar vragen potentiële werkgevers wel naar papieren? Microsoft Technology Associate is dan je beste keus.

Je kunt 3 paden volgen binnen MTA. Het IT Infrastucture, Database en Development pad. Vanuit MTA is de doorstroom naar een volgende certificering simpel. Met MTA wordt juist die basis gelegd .

MTA certificering is ook een mooie aanvulling op je MBO IT opleiding vanaf niveau 2.


Haal meer uit Excel.

Optimale rekenkracht met Excel!

Herken je dit? Je bent druk bezig met invoeren van de maandcijfers in Excel, en er is je gevraagd om deze te presenteren. Maar hoe voeg je ook alweer die ene grafiek in? Oh, en het moet natuurlijk ook even doorgerekend worden, maar de informatie staat verdeeld over verschillende bladen. Daar is een formule voor, maar hoe zit die ook alweer in elkaar?

Als er nu eens een manier zou zijn om je Excel sheets zo in te richten dat je meer overzicht hebt, dat je eenvoudiger informatie kunt verwerken en doorberekenen en je er dus veel minder tijd aan kwijt bent?

Goed nieuws, zo een manier is er! Dsys IT heeft hiervoor een training samengesteld. In een paar stappen leer je de vaardigheden en technieken. Het is niet moeilijk te leren en als je het eenmaal kunt werkt Excel voor jou in plaats van andersom.


Optimaal digitaal met Outlook

Doe meer met minder e-mail!

Herken je dit? Je baalt ervan dat het verwerken van je e-mail zoveel tijd kost en bent het zat om te zoeken naar mailtjes. Je wilt meer aandacht aan je kerntaken besteden, maar door mailgestuurde dagen kom je nergens aan toe.

Zou het niet heerlijk zijn als er een manier zou zijn om je e-mails zo te organiseren dat je meer overzicht hebt en er veel minder tijd aan kwijt bent?

Goed nieuws, zo een manier is er! Dsys IT heeft een training samengesteld die jou in een paar stappen leert hoe je zelf weer de controle over je e-mail terug kunt pakken. Na de cursus levert mail jou nooit meer stress op!


Overzichtelijke Databases met Access

Nieuw bij Dsys IT een Access workshop die, net als alle andere op Microsoft Office gebaseerde workshops, wordt ondersteund met e-Learning.

In de workshop wordt aan de hand van een practisch voorbeeld een database gebouwd. Met de e-Learning module krijg je alle kneepjes van Access onder de knie.


 

Microsoft Office certificering

MOS  

Het is in de praktijk al talloze keren aangetoond. Medewerkers die getraind zijn in het gebruik van Microsoft Office producten en die een certificering hebben behaald, zijn productiever en beschikken over meer competenties dan medewerkers die niet zijn gecertificeerd.

Uw kennis en vaardigheden meetbaar maken? 

Behaal een Microsoft Office Specialist certificering!


Workshop debiteurenbeheer

In deze economisch moeilijke tijden is het een hele opgave om je kasstroom 
goed te beheren. Lenen van een bank kost veel geld, als je het al krijgt. 
Met goed debiteurenbeheer heb je inzicht in de uitstaande bedragen, 
betalingstermijnen en vroegtijdig inzicht in mogelijke probleemgevallen.

 

Maar hoe zet je dat nu op en voer je het praktisch uit? 

Voor meer info neem contact met ons op. contact-opnemen-met-dsys-it-training-consultancy