Wie zijn wij?

C:akepathPartner puzzle2.pngDe IT training provider voor midden Nederland, waar de klant nog echt klant is. Service gericht, persoonlijk, kwaliteit. Bij Dsys IT vindt u meer dan 1000 trainingen, opleidingen en cursussen. Daarnaast de examens en certificeringen van uiteenlopende aanbieders.

Dsys IT werkt samen met een aantal partners die net als wij kwaliteit en klantgerichtheid voorop stellen. De partners zijn door de wol geverfde specialisten met jarenlange ervaring.

Door die samenwerking met specialisten kan Dsys IT een breed spectrum van trainingen maar ook van trainingsvormen aanbieden. Van klassikaal tot mentored Learning, van(begeleide) zelfstudie tot inhouse (onsite).

Dsys IT heeft Microsoft Certified Trainers, MCT, in dienst met meer dan 10 jaar in de IT training business als trainer en coach.

Wij kunnen als geen ander voor u of uw personeel een studietraject en strategie bepalen.

 

 

 

Maar al te vaak wordt er bij trainingsadvies uit gegaan van aanbod en omzet, eerst wordt er gekeken naar uw budget en dan wordt bepaald welke cursusvorm “daar” het beste inpast.

Dsys IT kijkt uiteraard wel naar uw budget maar wij gaan uit van kwaliteit. U krijgt dus de beste training voor de meest gunstige prijs.

Heeft u personeel die training nodig heeft, wilt u zelf training volgen? Dan bent u bij Dsys IT aan het juiste adres. Wij geven een advies op maat en zorgen dat de training aansluit bij uw wensen. Een training waar u het meeste rendement uithaalt.

Dsys IT kan u helpen als u training zoekt op het gebied van onder andere; Microsoft, Cisco, Linux, VMware, Novell, Citrix, CompTIA, ITIL, Prince2, Adobe, MAC OS X en DTP. Standaard trainingen maar ook aangepast aan uw bedrijfsstructuur. Daarnaast leveren we trainingen op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei.

Hoe doen wij dat

Samen met u kijken wij met welke cursussen uw trainingsbehoefte het beste wordt ingevuld. Dat kan een standaard training zijn maar ook een op maat training of workshop.

Daarnaast nemen we, indien gewenst of relevant, de persoonlijke ontwikkeling mee.

Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we wat de meest rendementsvolle trainingsvorm is. De uitkomst kan dan zelfs een combinatie van trainingsvormen zijn.